Home    Home
E-mail    E- mail
 
 
Muzička škola - Milenko Živković - Paraćin

 
Ukratko o nama » 

Muzička škola zvanično počinje sa radom 1953.godine kao samostalna ali zbog nedostatka kadra 1956.godine prelazi sa radom kao istureno odeljenje ćuprijske škole. 1963. godine direktor Radničkog univerziteta D. Obradović otvara pri svojoj ustanovi Muzičku školu kojom upravlja Jovan Milosavljević, nastavnik muzike i kompozitor...


 
Odseci » 

U našoj školi postoji šest odseka: odsek klavira, harmonike, gudački odsek (violina i violončelo), duvački odsek (flauta, saksofon, klarinet i truba), odsek za trzačke instrumente (gitara) i odsek solo pevanja.


 
Kontakt » 
Branka Krsmanovića br. 47
Paraćin, Srbija
Tel/fax:
+381.35.573.060
+381.35.573.430

 
Aktuelnost

Moj prvi nastup
 
U četvrtak 01. novembra u sali škole održan je koncert "Moj prvi nastup". Učenici prvog razreda sa odseka flaute, klavira, violine, trube, gitare,saksofona, harmonike, pokazali su svoje sviračko umeće stečeno za manje od dva meseca. Uzbuđenje, i strepnja pred prvi nastup, po mnogo čemu zahtevniji od svih dosadašnjih. Na kraju koncerta zadovoljstvo, ponos i sreća obasjali su lica učenika i roditelja. Koncert su otvorili polaznici muzičkog zabavištanceta uzrast od 3-5 godina i muzičkog zabavišta uzrasta od 5 do 7 godina.
 


                                                                              «« Povratak na sve vesti